top of page
IMG_0080.jpeg

Schilder-decorateur regio Sint-Truiden, Limburg en Vlaams-Brabant

Een streepje voor in binnen- en buitenschilderwerken

Bent u op zoek naar een perfectionist in schilderwerken in Limburg of Vlaams-Brabant? Dan haalt u met JHS Painting uw vakman in huis. Zelfwerkende zaakvoerder Jerry verzorgt zelf volledig al uw schilderwerken binnen en buiten van A tot Z, zowel in kleine als grote projecten. Wij zijn voornamelijk actief in de regio's rond Sint-Truiden, Tongeren, Landen,  Tienen en Leuven.

Schilderwerken met topmerken

Voor uw perfect schilderwerk gebruikt JHS Painting kwaliteitsverven: muurverf van Sikkens, Trimetal, Boss en Tollens.  Jerry kiest voor de verfkleuren (niet voor de verf) van Flamant. Die zijn iets warmer en geven een mooi, natuurlijk resultaat. De rijke variatie in kleuren laat zich prachtig combineren voor de creatie van klassevolle contrasten of zachte ton-sur-ton effecten. De collectie biedt een gevarieerde keuze aan kleuren en afwerkingen, van intens mat tot glamoureus glanzend.

Hier gaat JHS Painting niet licht over:

Kwaliteit & afwerking

Klantenservice, afwerking en kwaliteit stelt Jerry met stip op één! Hij garandeert uiterst proper en nauwkeurig werk, met oog voor detail en een zéér hoge afwerkingsgraad. Hebt u bijvoorbeeld een oneffen muur? Jerry zal uw muur volledig uitplamuren om een perfect eindresultaat te bekomen! Hij zet alles op alles om uw gevels, muren, deuren of ramen zo strak mogelijk af te schilderen en het meest gladde resultaat te bekomen, met een onevenaarbare afwerking. Schilderwerk waar hij én u trots op kunt zijn.

Service & tevredenheid

100% tevredenheid: voor minder wil JHS Painting niet gaan. U hebt slechts één aanspreekpunt van begin tot einde. Jerry gaat steevast voor een persoonlijke en gerichte aanpak en werkt volledig op maat, waarbij alles tot in de puntjes wordt afgestemd op uw wensen, materialen en budget. Hij biedt bovendien ondersteuning in de juiste keuzes, met kleuradvies op maat, oplossingsgericht meedenken en een volledige uitvoering in naam van de klant!

Voor
20231110_144413[3] kopie.jpeg
bottom of page